Download Neşeli Ol Hayatını Yaşa Mozaiği Images

Download Neşeli Ol Hayatını Yaşa Mozaiği Images. Ünlü tarihçi bardakçı, dünyanın konuştuğu hatay'da bulunan mozaikte 'neşeli ol, hayatını yaşa' değil, acele ile yediğin yemeğin zevkini ölüm ile alırsın yazdığını öne sürdü. Hayır neşeli ol, hayatını yaşa yazmıyor.

Mozaiğin bilimsel çalışması tamamlandı - Yeni Şafak
Mozaiğin bilimsel çalışması tamamlandı - Yeni Şafak from img.piri.net
Hatay'da yapılan kazılar sırasında bulunan ve üzerinde 'neşeli ol, hayatını yaşa' yazısını inceleyen ünlü tarihçi i̇lber yani roma'daki patriçe soyunun mozaik tabanla kendini ispat etmesine gerek yok. Antiocheia antik kenti'nin bir mahallesinde üzerinde grekçe neşeli ol hayatını yaşa yazan bir mozaik bulundu. Antakya'da yürütülen kazı çalışmalarında üzerinde grekçe neşeli ol hayatını yaşa yazılı mozaik bulundu.

.yürütülen kazı çalışmalarında üzerinde grekçe neşeli ol hayatını yaşa yazılı mozaik bulundu.

Hatay arkeoloji müzesi arkeoloğu demet kara bulunan mozaikle ilgili olarak, türkiye'de eşi olmayan bir mozaik. Fakat mozaik sanatçısının, biz böyle yapıyoruz ve çok mutluyuz demek için mi yoksa biz ettik siz etmeyin demek için mi neşeli ol, hayatını yaşa yazdığına dair hiçbir ipucumuz bulunmuyor. Antiocheia antik kenti'nin bir mahallesinde üzerinde grekçe neşeli ol hayatını yaşa yazan bir mozaik bulundu. Antakya'da yürütülen kazı çalışmalarında üzerinde grekçe neşeli ol hayatını yaşa yazılı mozaik bulundu.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url