38+ Demet Özdemir Oğuzhan Koç Sevgilisi Pictures

38+ Demet Özdemir Oğuzhan Koç Sevgilisi Pictures. Şarkıcı oğuzhan koç ile oyuncu demet özdemir, yeni bir aşka yelken açtı. Özdemir, o benim arkadaşım, beni evime bıraktı açıklamasını yaptı.

Demet Özdemir sevgilisi Oğuzhan Koç ile ilişkisi hakkında ...
Demet Özdemir sevgilisi Oğuzhan Koç ile ilişkisi hakkında ... from youplaysquidvideo.com
Demet özdemir, arkadaşı yağmur tanrısevsin'in eski sevgilisi oğuzhan koç'la aşk yaşamaya başladı. Yeni yılın ilk aşk bombası olarak tarihe geçen demet özdemir ve oğuzhan koç aşkından yeni demet özdemir, instagram hesabının hikayeler bölümünden sevgilisiyle birlikte fotoğraf paylaştı. 35 yaşındaki şarkıcı, stüdyo dışındaki zamanını 28 yaşındaki sevgilisi demet özdemir'e ayırıyor.

.demet özdemir, birkaç ay önce oyuncu ve şarkıcı oğuzhan koç ile aşk yaşamaya başladı.

.gündemine bomba gibi düşen ünlü oyuncu demet özdemir, sevgilisiyle aynı evde yaşadıklarına dair iddialara net bir şekilde yanıt verdi. Geçtiğimiz ay 3,5 yıllık sevgilisi yağmur tanrısevsin'den ayrılan oğuzhan koç, dün akşam demet özdemir ile birlikte görüntülenmiş! Demet özdemir sevgilisinin doğum gününü kutladı! Yeni yılın ilk aşk bombası olarak tarihe geçen demet özdemir ve oğuzhan koç aşkından yeni demet özdemir, instagram hesabının hikayeler bölümünden sevgilisiyle birlikte fotoğraf paylaştı.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url