View Sivas Da Deprem Son Dakika Gif

View Sivas Da Deprem Son Dakika Gif. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Son dakika haberine göre sivas'ta 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Sivas Dondu - Son Dakika
Sivas Dondu - Son Dakika from foto.sondakika.com
Elazığ'da 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi… merkez üssü sivrice olan deprem adana, kayseri, gaziantep, sivas, tunceli, şanlıurfa, şırnak, niğde, kahramanmaraş, sivas, hatay ve diyarbakır'da da hissedildi. Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 3.6 olarak açıkladı. Depremin derinliği 5.0 kilometre olarak açıklandı.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü tarafından yapılan son dakika açıklamasında depremin 2,9 büyüklüğünde meydana geldiği bildirildi.

Elazığ'da 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi… merkez üssü sivrice olan deprem adana, kayseri, gaziantep, sivas, tunceli, şanlıurfa, şırnak, niğde, kahramanmaraş, sivas, hatay ve diyarbakır'da da hissedildi. Depremin şiddetinin 4.2 olduğu açıklandı. Depremin yaklaşık olarak 20 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi. Afad'ın son dakika verilerine göre, sivas'ın merkez üssü karayün köyünde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url