26+ Exxen Yeni Diziler Pictures

26+ Exxen Yeni Diziler Pictures. İlk bölümü ayrıca tv8 ekranlarında yayınlanınca sosyal medyanın. Bir anda başlayan yalanlar ile evliliğe aşka yelken.

Exxen'de Başlayacak Yeni Dizi ve Programlar - Platin Forum
Exxen'de Başlayacak Yeni Dizi ve Programlar - Platin Forum from platinforum.com
Bir anda başlayan yalanlar ile evliliğe aşka yelken. Acun ilıcalı yeni platformu exxen için geri sayım başlamışken programların tanıtımları da yavaş yavaş tamamlanıyor. Türkiye'nin en iyi dijital dizi, film ve program platformu olan acun medya tarafından kurulan exxen'de bulunan dizi izle, film izle ve programları izle konu altında paylaşım blogudur.

Tv 8 kanalının sahibi ünlü medya patronu acun ilıcalı'ının yeni kanalı exxen hakkında pek çok konu merak ediliyor.

Acun ilıcalı tarafından kurulan ve çok yakında yayın hayatına başlayacak olan türkiye'nin yeni dijital yayın platformu exxen, pek çok iddialı dizi, film ve program ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Acun ilıcalı'nın sahibi olduğu yeni dijital platform exxen tv, yeni yılın ilk dakikalarında yayın hayatına başladı. Tv 8 kanalının sahibi ünlü medya patronu acun ilıcalı'ının yeni kanalı exxen hakkında pek çok konu merak ediliyor. Acun ilıcalı yeni platformu exxen için geri sayım başlamışken programların tanıtımları da yavaş yavaş tamamlanıyor.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url