43+ Hayat Üçgeni Depremden Korunma Yolları Gif

43+ Hayat Üçgeni Depremden Korunma Yolları Gif. Doug copp'a göre deprem sırasında hayatta kalmanın tek yolu 'hayat üçgeni' dir. Aynen nimitz yolundaki katlar arasındaki (yıkılan) blokların meydana getirdiği gibi, deprem anında üst yolun yıkılmasıyla ezilen araçların içinde bulunan insanlar ezilirler.

"Hayat Üçgeni Metodu" İle Depremden Korunma ...
"Hayat Üçgeni Metodu" İle Depremden Korunma ... from www.cezmikalorifer.com
Panikle merdivenleri kullanmaya çalışmanız ciddi yaralanmalara yol açabilir. Eminiz ki sokaktan geçen birine hayat üçgeni gibi basit bir korunma yöntemini sorsak haberi bile yoktur. Bir deprem anında ne yapılmalı konusunda sizlere yol haritası olacak önemli bilgiler hazırladık.

10 maket çömel ve korun metodunu uygularken, 10 maket hayat üçgeni metodunu uygulamış hayat üçgeni metodunu uygulayanlar yaklaşık %100 ihtimalle korunmuş

Daha küçük bir boşlukta hayatta kalabilirsiniz. Depremden korunma yöntemi olan yaşam üçgeni nedir sorusunun yanıtı an itibariyle araştırılmaya başlandı. On maket 'çömel ve korun' metodunu uygularken, 10 maket 'hayat üçgeni' metodumu uyguladı. Deprem anında hayat üçgeni ve önemi.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url