Download Vedat Muriqi Galatasaray Tweeti Images

Download Vedat Muriqi Galatasaray Tweeti Images. Bu çerçevede gündemdeki isimlerden biri olan vedat muriqi konusunda ise istenen mesafe alamamalarına rağmen baskı yapmaya devam ediyorlar. Çaykur rizespor'da forma giyen kosovalı futbolcu vedat muriqi, galatasaray'da forma giymek istediğini çaykur rizespor yönetimine iletti.

Ultraslan, Vedat Muriqi paylaşımını silecek mi? - Son ...
Ultraslan, Vedat Muriqi paylaşımını silecek mi? - Son ... from img.fotospor.com
Bize muriqi, carole gibi potansiyelli, fizikli ve galatasaraya ihtiyacı olan adamlar lazım. Hiç izlemedim ama podolski/sneijder/chedjou/muslera seviyesinde bir forvet alınacak, vedat muriqi de onun yedeği olacaksa güzel hareket. Vedat muriqi için rize'ye 3 milyon 750 bin euro bonservis bedeli, satıştan pay ve ozornwafor'u öneren g.saray, olumlu yanıt gelmeyince beklemeye geçti.

A spor'a açıklamalarda bulunan vedat muriqi, galatasaray'a transfer olmak istediğini belirterek 'gelecek sezon galatasaray'da oynamak oynamak istiyorum'.

Başkan da 'o rakamlara satmam.' diyor. Gurbetçi menajer i̇talya, fransa ve i̇spanya ile beraber başakşehir ve fenerbahçe'nin de istediği oyuncusunun hayalinin şampiyonlar ligi. Vedat muriqi'yi ikna etmek için galatasaray iki koldan birden çalışıyor. Fenerbahçe, vedat muriqi transferini bitirmeye çalışıyor ama golcü futbolcu galatasaray'ı istiyor.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url