Get Türkiye Azerbaycan Kktc Bayrakları PNG

Get Türkiye Azerbaycan Kktc Bayrakları PNG. Alınan karara göre bayrak kıbrıs cumhuriyeti bayrağı zemini üzerinde, sol üst köşede bir türk bayrağından oluşacaktı. Dikkatli bakan herkes, israil bayrağı ile kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti bayrağı arasındaki benzerliği fark etmiştir bunun üzerine meclis bir karar alarak yeni bir bayrak arayışına girmiş ve 23 kasım 1983 tarihinde bozkurt gazetesi aracılığıyla bir yarışma başlatmışlardır

KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı dan Azerbaycan a dayanışma mesajı
KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı dan Azerbaycan a dayanışma mesajı from www.haberdukkani.com
Kktc bayrağı'nda yer alan ay ve yıldız türklüğü, kırmızı renk kıbrıslı rumlarla meydana gelen çatışmalarda dökülen kıbrıslı türk kanını, beyaz renk barışı, üstteki kırmızı şerit türkiye devletini, alttaki kırmızı şerit kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti'ni. Türk bayrağı, türkiye cumhuriyeti'nin ulusal bayrağıdır. 1 türkiye 2 azerbaycan 3 türkmenistan 4 özbekistan 5 kktc 6 malezya 7 cezayir 8 doğu türkistan 9 maldivler 10 tunus 11 singapur bildiğim kadarıylan yazdığım bayrağında yıldız bulunan ülkeler türkiye ,azarbeycan, suriye, kıbrıs, tunus, amerika, pakistan, çin, türkmenistan, cezayir, malezya, libya.

Ülkeyi temsil etmekte olan noktaya bakıldığı zaman iste türkiye cumhuriyeti ile bağımlı olarak devlet yapısına ait olduğu görülüyor.

Bayrakları daha büyük boyutta görüntülemek için ülke ismine veya ilgili bayrağa tıklayınız. Kktc kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti bayrağı 7 mart 1984'te meclis tarafından onaylanmıştır.bu bayrak beyaz bir günümüzde bağımsızlığını ilan etmiş 7 tane türk devleti bulunmaktadır.bunlar türkiye,azerbaycan,kazakistan,kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti,kırgızistan,özbekistan ve. Bayrak üstünden ucuz siyaset alışkanlığı hala bitmedi kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti (kktc) cumhurbaşkanı mustafa akıncı, rum sosyal. Türkiye #azerbaycan #libya libyada ateskese türkiye neden sessiz kaldı?


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url