10+ Onyekuru Fenerbahçede Background

10+ Onyekuru Fenerbahçede Background. Fenerbahçe, galatasaray'a bir transfer çalımı yapmak için daha kolları sıvadı. Onyekuru bu sezon monaco'da yalnızca 4 maçta süre alabildi ve 1 asist yaptı.

Son dakika spor haberleri: Fenerbahçe'de flaş Gökhan Gönül ...
Son dakika spor haberleri: Fenerbahçe'de flaş Gökhan Gönül ... from iaftm.tmgrup.com.tr
Kanalımıza abone olmak i̇çin henry onyekuru fenerbahçe maç performansını ve maçın gollerini sizler için derledim. Fenerbahçe onyekuru i̇çin şartları sordu! Sezon başında vedat muriqi için kıyasıya bir rekabete giren fenerbahçe ile galatasaray'ın ara transferde de henry onyekuru için kapışacağı iddia edildi.

Galatasaray'da son haftaların çıkışa geçen ismi onyekuru ile aykut kocaman hazırladığı transfer listesinde sağ kanat için onyekuru'yu birinci, dirar'ı ise ikinci.

Fenerbahçe, galatasaray'la kiralık sözleşmesi biten ve monaco'ya dönen. Yaz transfer sezonunda yaptığı 18 transferle adından söz ettirmeyi başaran fenerbahçe için flaş bir isim gündemde. Galatasaray'ın da radarında olan henry onyekuru için elin çabuk tutmak isteyen fenerbahçe, kısa süre içerisinde transferini noktalamak istiyor. Fenerbahçe'nin henry onyekuru 'yu istediği iddiası gündeme gelmişti;


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url