21+ Kandilli Rasathanesi Kastamonu Deprem Son Dakika Pictures

21+ Kandilli Rasathanesi Kastamonu Deprem Son Dakika Pictures. Afad, depremin 6.95 kilometre derinlikte gerçekleştiğini duyurdu. Saat 6.37'de gerçekleşen yerin 6.95 km deriliğindeki deprem kastamonu merkez, karabük ve çevre ilçelerden de hissedildi.

Son Dakika haberi: O ilde korkutan deprem! Kandilli ...
Son Dakika haberi: O ilde korkutan deprem! Kandilli ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Son dakika gelişmesine göre kastamonu'nun tosya ilçesinde kandilli rasathanesi verilerine göre 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Olası i̇stanbul depremi, marmara depremi, ege depremi ve akdeniz depremi meydana geldiği zaman tüm teknik detaylar bu sayda anlık olarak yayınlanır. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgilere göre, ege denizi'nde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Açıklamada, i̇stanbul ve yalova'da hissedilen 4.4 şiddetindeki depremin kuzey anadolu fay hattındaki bir fay.

Türkiye'de meydana gelen son depremler başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) verilerine göre türkiye'de kaydedilen. Son dakika gelişmesine göre kastamonu'nun tosya ilçesinde kandilli rasathanesi verilerine göre 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4.7 olarak açıkladı. 26 ocak afad ve kandilli son dakika depremleri.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url