29+ Azerbaycan Türkiye Kardeşliği Görselleri Pics

29+ Azerbaycan Türkiye Kardeşliği Görselleri Pics. Türkiye azerbaycan kardeşliği ilelebet devam edecektir. Bhs group kurucu başkanı atakan taşur ve can medya grup başkanı.

Ramazan 2018 - Diyanet TV
Ramazan 2018 - Diyanet TV from www.diyanet.tv
Bu yöndeki projelere destek veriyorum. Türkiye ve azerbaycan kardeşlik ödülleri azerbaycan ve türkiye'deki sanatçıları, iş adamlarını, sporcuları ve türkiye ve azerbaycan kardeşlik ödülleri etkinliği, azerbaycan'ın ve türkiye'nin tanınmış simalarının kokteyl düzeni şeklinde organizasyonun tanıtım görselleri ile birlikte; Bu demek oluyor ki orada bir köy var uzakta gitmesek de görmesek de o köy bizim köyümüzdür sözünün en güzel göstergesidir dedi.

Azerbaycan ve türkiye türkleri bu sayfada buluşuyor.

Bu yöndeki projelere destek veriyorum. Türkiye azerbaycan kardeşliği ve dayanışması asırlara dayanmaktadır ve bu anlamda bizim vatan diye tarif ettiğimiz yer türk'ün yaşadığı her yerdir. Mansimov, azerbaycan devlet başkanı merhum haydar aliyev'in türkiye ve azerbaycan arasındaki dostluğu çok değerli bir sözlerle dile getirdiğini belirterek, büyük devlet adamı, ulu lider çok güzel ifade ediyor. Azerbaycan cumhurbaşkanı i̇lham aliyev, doğu akdeniz' deki keşif konuları dahil her konuda türkiye'yi desteklediklerini, ermenistan, yunanistan ve güney kıbrıs rum kesimi arasındaki askeri işbirliğinden de.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url