32+ Furkan Palalı Ve Demet Özdemir Gif

32+ Furkan Palalı Ve Demet Özdemir Gif. Furkan palalı ve demet özdemir kulüpte yakalandılar. Misafir 4 yıl önce çok güzel olmuş zaten yusuf çim yakışmıyoralardı.furkan palalı ve demet özdemir ikilisini çok beğendim.zaten sevgili olacakları belliydi.umarım ayrılmazlar.

Furkan Palalı ve Demet Özdemir aşk yaşıyor!
Furkan Palalı ve Demet Özdemir aşk yaşıyor! from img19.magazinmax.com
Emirgan'daki gece kulübü 'gizli kalsın'a giden sevgililer i̇çeride nasıl olsa muhabir yok diye düşünerek gayet rahattı. Son dönemin yükselen yıldızlarından demet özdemir, çilek kokusu dizisinin setinde tanışdığı yusuf çim'den kısa süre önce ayrılmıştı. Demet özdemir daha önce de futbolcu oğuzhan özyakup ile birlikteydi.

Oyunculuk kariyerlerinde emin adımlarla yola devam eden demet özdemir ve furkan palalı'nın benim için unutulmaz üç karakterini yazdım.

Demet özdemir ile furkan palalı'nın gizledikleri aşk 23 mayıs'ta emirgan'daki gece kulübü 'gizli kalsın'da ortaya çıktı. Furkan palalı demet özdemir 2017. Demet özdemir ile furkan palalı'nın barıştığı ve yeniden birlikte olmaya başladığı haberleri gündeme geldi. Demet özdemir, geçtiğimiz aylarda sevgilisi yusuf çim'den ayrılmıştı.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url