34+ Türkiye Azerbaycan Türkmenistan Birleşmesi PNG

34+ Türkiye Azerbaycan Türkmenistan Birleşmesi PNG. Ayyıldız medya 4.715 views3 months ago. Türkmenistan,türkiye,azerbaycan,özbekistan, kazakistan,tataristan birleşiyor.turan birliği kuruluyor.

Azerbaycan ve Türkiye'den Ortak Askeri Tatbikat (Görüntü ...
Azerbaycan ve Türkiye'den Ortak Askeri Tatbikat (Görüntü ... from cdn.trend.az
Türkmenistan,türkiye,azerbaycan,özbekistan, kazakistan,tataristan birleşiyor.turan birliği kuruluyor. Türkiye, azerbaycan ve türkmenistan bm'de ve uluslararası platformlarda işbirliği içinde hareket etmek için ortak deklarasyon imzaladı. Türkiye'nin türkmenistan ve azerbaycan'la kardeşlik ve dostluk kaidesine bağlı ilişkileri, stratejik öneme sahip azerbaycan ve türkmenistan'ın enerji kaynakları açısından zenginliği, türkiye'ye duydukları güven ve itimatla birleşince, kardeş ülkeleri küresel enerjinin merkezi konumuna taşıyacaktır.

Türkmenistan,türkiye,azerbaycan,özbekistan, kazakistan,tataristan birleşiyor.turan birliği kuruluyor.

Günümüzde 7 bağımsız türk devleti var. Bunun cevabını ben değil, onlar verecek. Toplantısı'nın ardından ortak bildiri imzalandı. Türkiye cumhuriyeti, azerbaycan cumhuriyeti ve türkmenistan arasında birleşmiş milletler, i̇slam i̇şbirliği teşkilatı, avrupa güvenlik ve i̇şbirliği teşkilatı, birleşmiş milletler eğitim, bilim ve kültür teşkilatı (unesco), türk konseyi, ekonomik i̇şbirliği teşkilatı (ei̇t), uluslararası türk kültürü teşkilatı.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url