43+ Korkut Eken Gençliği Pictures

43+ Korkut Eken Gençliği Pictures. + emekli korgeneral engin alan, emekli albay korkut eken, organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş alaattin çakıcı ve eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar bodrum'da bir araya geldi. Gösterdiği cesaret ve yaptığı hizmetlerden dolayı şerit rozet beratı ile ödüllendirildi.

Korkut Eken, Manavgat'ta Yağlı Güreşleri İzledi - Antalya
Korkut Eken, Manavgat'ta Yağlı Güreşleri İzledi - Antalya from foto.haberler.com
Onun fedakârca sürdürdüğü ve üstün gayreti diğer silah arkadaşlarına da örnek olup, onları da aynı şekilde hizmete yöneltmiştir. Korkut eken (born 1945) is a former turkish military officer and national intelligence organization agent. Korkut eken uzun yıllar pkk terör örgütüyle mücadelede yer almış başarılı bir türk askeridir.

2013'de 68 yaşında korkut eken boyu.

Daha fazla güncel bilgi için sputnik türkiye sitesini takip edin. Korkut eken devletini milletini seven vatansever bir insandır.bu tür insanlar yıldırılamazlar zamanı geldiğinde hesabı sorallar ve hesabı. Türkiye'nin 20 temmuz 1974 tarihinde kıbrıs harekâtı'na katıldı. Samsun terme nüfusuna kayıtlı korkut eken evli ve 3 çocuk babası olan korkut eken'in ismi kamuoyunda efsane yarbay olarak ta geçmektedir.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url