Get Hatay Neşeli Ol Hayatını Yaşa Mozaik Gif

Get Hatay Neşeli Ol Hayatını Yaşa Mozaik Gif. Hatay'da teleferik çalışmaları kapsamında, ana direklerden birinin yerleştirileceği alanda yapılan kazılar sırasında bir mozaik bulunmuş ve üzerinde 'neşeli ol, hayatını yaşa' yazdığı açıklanmıştı. .murat bardakçı, uzmanlara dayandırdığı yazısında dünyanın konuştuğu hatay'da bulunan mozaikte 'neşeli ol, hayatını yaşa' değil, acele ile yediğin yemeğin zevkini ölüm ile alırsın yazdığını iddia etti.

1381) Antakya'da "Neşeli Ol Hayatını Yaşa" Yazılı Mozaik ...
1381) Antakya'da "Neşeli Ol Hayatını Yaşa" Yazılı Mozaik ... from www.yenidenergenekon.com
Daha önceki yorumlarda 'neşeli ol hayatını yaşa' yanlış yorum değil. Hatay arkeoloji müzesi arkeoloğu demet kara bulunan mozaikle ilgili olarak, türkiye'de eşi olmayan bir mozaik. Daha önceki yorumlarda 'neşeli ol hayatını yaşa' yanlış yorum değil.

Hatay'da kurtarma kazısı sırasında bulunan ve üzerindeki yazılardan da neşeli ol hayatını yaşa şekilde yorumlanan mozaikle ilgili bilimsel çalışma tamamlandı.

.hatay'da bulunduğunu ve üzerinde grekçe, 'neşeli ol hayatını yaşa' yazdığını ifade eden kara, şu bilgileri verdi: Onun üzerindeki yazıda da grekçe 'neşeli ol hayatını yaşa' yazıyor. Onun üzerindeki yazıda da grekçe 'neşeli ol hayatını yaşa' yazıyor. Hatay'da kurtarma kazısı sırasında bulunan ve üzerindeki yazılardan da neşeli ol hayatını yaşa şekilde yorumlanan mozaikle ilgili bilimsel çalışma tamamlandı.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url