15+ Türkiye Azerbaycan Türkmenistan PNG

15+ Türkiye Azerbaycan Türkmenistan PNG. Sovyetler birliğinin dağılma sürecinden bu yana azerbaycan ile türkmenistan arasında devam türkiye'deki enerji stratejileri ve politikaları odaklı i̇lk ve tek sivil yapılanma. Türkmenistan dışişleri bakanı raşid meredov, türkiye ve azerbaycan'ın her zaman ülkesinin cumhurbaşkanı tarafından öne sürülen inisiyatifleri desteklediklerini belirtti.

Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan arasında önemli toplantı ...
Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan arasında önemli toplantı ... from ekonomi-dunyasi.com
.türkiye, azerbaycan ve türkmenistan arasında güçlü tarihi, kültürel, siyasi ve iktisadi bağlar türkmenistan, azerbaycan ve türkiye ilişkilerinin her alanda çok daha güçlü olacağını söyledi. Türkiye ve dünya gündeminde neler oldu? Sovyetler birliğinin dağılma sürecinden bu yana azerbaycan ile türkmenistan arasında devam türkiye'deki enerji stratejileri ve politikaları odaklı i̇lk ve tek sivil yapılanma.

Toplantısı kapsamında çavuşoğlu, azerbaycan dışişleri bakanı elmar memmedyarov ve.

Dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu, türkiye, azerbaycan ve türkmenistan arasında özel bağlar üzerine inşa edilen ilişkilerin bugün kapsamlı bir ortaklığa. Türkiye ve dünya gündeminde neler oldu? Bildiride türkiye, azerbaycan ve türkmenistan arasındaki birleşmiş milletler (bm) i̇slam i̇şbirliği teşkilatı (i̇i̇t), avrupa güvenlik ve i̇şbirliği teşkilatı (agi̇t), birleşmiş milletler eğitim. Bildiride, kapsayıcı bir barış, istikrar ve ortak refah alanı yaratma vizyonunun altı çizildi.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url