27+ Türkiye Azerbaycan Sınırı 2021 PNG

27+ Türkiye Azerbaycan Sınırı 2021 PNG. Azerbaycan'a bağlı nahcivan'ın yalnız i̇ran, ermenistan ve türkiye'ye kara sınırı kalmıştır. Ticaret bakanı ruhsar pekcan, ticari ilişkilerin geliştirilmesi için azerbaycan ile imzaladıkları tercihli ticaret anlaşması'nın (tta) 1 mart 2021 itibarıyla yürürlüğe gireceğini belirtti.

Kış-2021 (Türkiye-Azerbaycan) Tatbikatı Başarıyla Icra ...
Kış-2021 (Türkiye-Azerbaycan) Tatbikatı Başarıyla Icra ... from cdn.iha.com.tr
Afrika her zaman gizemini koruyan dünyanın en eski kıtalarından biri. Ülke insanın neredeyse üçte biri açlıktan kaçarak başka ülkelere gitmiş. Sosyal medyada uzun zamandır paylaşılan bazı gönderilerde, mustafa kemal atatürk'ün türkiye'nin salt azerbaycan ile bir kara sınırı olsun diye kendi parasıyla i̇ran'dan toprak satın aldığı iddia ediliyor.

Türkiye ile azerbaycan arasındaki siyasi ilişkiler, azerbaycan halk cumhuriyeti'nin 28 mayıs 1918 tarihinde bağımsızlığını ilan etmesiyle.

Ermenistan medyası bu gelişmeyi ''türkiye ve azerbaycan sınırındaki bu tatbikat, cumhurbaşkanı erdoğan'ın bakü'deki açıklamaları sonrası çok önemli'' diyerek duyurdu. Azerbaycan dışişleri bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, azerbaycan ve türk vatandaşları 1 nisan tarihten itibaren kimlik kartlarını sınır evrakı olarak arabistan i̇çişleri bakanlığı, 03.02.2021 tarihinden itibaren türkiye dahil 20 ülkeden gelen ziyaretçilere sınırlarını kapattı. Ermenistan medyası bu gelişmeyi ''türkiye ve azerbaycan sınırındaki bu tatbikat, cumhurbaşkanı erdoğan'ın bakü'deki açıklamaları sonrası çok önemli'' diyerek duyurdu. Türkiye ile azerbaycan arasındaki siyasi ilişkiler, azerbaycan halk cumhuriyeti'nin 28 mayıs 1918 tarihinde bağımsızlığını ilan etmesiyle.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url