Get Kandilli Deprem Son Dakika 2020 Gif

Get Kandilli Deprem Son Dakika 2020 Gif. Kadndilli rasathanesi son dakika depremlerine göre elazığ'da artçı depremler devam ediyor. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü (krdae).

Antalya deprem son dakika! Antalya deprem mi oldu ...
Antalya deprem son dakika! Antalya deprem mi oldu ... from iatkv.tmgrup.com.tr
.kandilli 2020 deprem, depremler, son depremler, son deprem, son dakika deprem, denizli mi oldu, nerede, saat kaçta, kaç şiddetinde 28 kasım 2020 cuma afad ve kandilli. En son depremler ve yerleri, kandili rasathanesine göre türkiyede gerçekleşen son depremler ve büyüklükleri. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nün verilerine göre türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki.

Bu depremler sırasında vatandaşlar kandilli rasathanesi deprem son dakika 2020 haberlerine girerek depremin büyüklüğü, şiddeti ve hangi illeri etkilediği konusunda araştırma yapmaktadır.

Harita üzerinde istediğiniz bölgede olan son 30 günlük deprem detayları. Afad'dan gelen son dakika haberine göre ise saat 14.51'de 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Marmara açıklarında i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi. Deprem son dakika bilgisinden sonra resmi makamlardan açıklamalar yapıldı.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url