42+ Henry Onyekuru Fatih Terim PNG

42+ Henry Onyekuru Fatih Terim PNG. Takım arkadaşlarıyla vedalaşan onyekuru'nun galatasaray macerası resmen sona ererken sarı kırmızılı ekip, kiralık sözleşmesi biten henry onyekuru, teknik heyetimiz ve takım. Tam 3 kez galatasaray'a kiralanan onyekuru, bu kez tercih edilmedi.

SON DAKİKA! Fatih Terim Henry Onyekuru kararını verdi ...
SON DAKİKA! Fatih Terim Henry Onyekuru kararını verdi ... from img.fanatik.com.tr
Galatasaray'ın genç futbolcusu henry onyekuru, teknik direktör fatih terim'in genç oyunculara önem verdiğini vurgulayarak, büyük liglerden teklif aldığını ve fatih terim için galatasaray'ı seçtiğini söyledi. Galatasaray'ın everton'dan kiraladığı henry onyekuru, transferinin perde arkasını anlatırken fatih terim'le ilgili konuştu. Fati̇h teri̇m devrede fransa'da sadece 4 maça çıkan onyekuru 1 asist yapabildi.

İndirim talep edilecek galatasaray'da 12 futbolcunun geleceği belirsiz.

Onyekuru'nun takım arkadaşlarıyla vedalaştığı sırada fatih terim ile çekilen fotoğrafı ise güne damga vurdu. Eğer fatih hoca ile çalışıyorsanız pes etmek, ümitsizliğe kapılmak gibi bir lüksünüz yok. Geçen ocaktan beri takip ettiğimiz oyunculardan bir tanesi. Fati̇h teri̇m devrede fransa'da sadece 4 maça çıkan onyekuru 1 asist yapabildi.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url