Download En Son Deprem Türkiye Background

Download En Son Deprem Türkiye Background. İstanbul, ankara, i̇zmir başta olmak üzere yaşanan en son depremler burada. Son deprem listesi afad'dan alınan bilgilere göre bu sayfada.

Türkiye İMSAD 'Deprem Manifestosu' Yayımlandı - Son Dakika
Türkiye İMSAD 'Deprem Manifestosu' Yayımlandı - Son Dakika from foto.sondakika.com
Son yüz yılda türkiye'de yaşanan en büyük depremler: İşte kandilli'ye göre i̇stanbul'da ve diğer illerde bugün olan son dakika deprem listesi ve en son depremler nerede oldu. Bu liste, türkiye'de ve etkisini gördüğü yakın çevrelerde şu ana kadar yaşanmış en şiddetli depremleri barındırmaktadır.

Bu liste, türkiye'de ve etkisini gördüğü yakın çevrelerde şu ana kadar yaşanmış en şiddetli depremleri barındırmaktadır.

Deprem, tüm ülkeyi etkilemiş ve toplam alanının 1/20'sinde hasar yapmıştır. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü. #deprem #sondakika ege denizi bölgesinde 3.3 şiddetinde deprem oldu! Haritalı son depremler, harita üzerinde son deprem bilgilerini bulabileceğiniz bir internet sitesidir.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url